Eski İYİ Parti’li Ensarioğlu: Teklif gelirse AK Parti’ye geçerim

Eski İYİ Parti Milletvekili Salim Ensarioğlu, "Kendime en yakın hissettiğim isim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti olarak AK Parti’yi görüyorum. Bir teklif gelmesi halinde AK Parti’ye geçebilirim” dedi.

  • ü
  • 13 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın partisine katılacak bazı isimlere rozet takması beklenirken, İYİ Parti’den istifa ederek bağımsız milletvekili olan Salim Ensarioğlu’ndan AKP’ye dikkat çekici bir mesaj geldi. Ensarioğlu, teklif gelirse AKP’ye geçeceğini söyledi.

ElipsHaber’den Muhammed Vefa’nın haberine göre; İYİ Parti’den istifa eden İstanbul milletvekilleri Ersagun Yücel ve Seyithan İzsiz ile Adana Milletvekili Bilal Bilici’nin AKP’ye katılacağı daha önce kamuoyuna yansımıştı. Ayrıca AKP’nin Bağımsız İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ile İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’a da teklifte bulunduğu konuşuluyor.

ENSARİOĞLU TEKLİF BEKLİYOR

Son olarak ise İYİ Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Salim Ensarioğlu, Elips Haber’e yaptığı açıklamada, “Bağımsız olarak milletvekilliğini sürdürmek zor. Milletimize etmek istiyorum. Bu anlamda kendime en yakın hissettiğim isim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti olarak AK Parti’yi görüyorum. Bir teklif gelmesi halinde AK Parti’ye geçebilirim” dedi.

EN FAZLA KATILIM YENİDEN REFAH VE İYİ PARTİ’DEN

AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala, partisinin 23. kuruluş yıldönümü nedeniyle 14 Ağustos’ta yapılacak kutlama programında AKP’ye yeni isimlerin katılacağını duyurmuştu. Özellikle 20’ye belediye başkanının AK Parti’ye katılacağı da aktarılıyor. AKP en fazla katılımın Yeniden Refah Partisi ile İYİ Parti’den olacağı belirtiliyor.

Katılması beklenen isimler

Kırıkkale’nin Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen,

Yeniden Refah Partili Arıcak’ın Bükardı Beldesi Belediye Başkanı Ali Açmaz,

Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu

İYİ Parti Tonya Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com