Erdoğan’ın aklı fikri Yeniden Refah’ta: AK Parti oylarına gözlerini diktiler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Konya mitinginde, yine isim vermeden Yeniden Refah Partisine yüklendi.

  • ü
  • 17 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden Yeniden Refah Partisi’ne yönelik sert sözler dile getirdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitinginde “Ak Parti oylarına gözlerini dikerek siyaset yaptıklarını sananları anlamakta zorlanıyoruz. Eskiler selden gelen suya gider derler. Sırtını sadece konjonktüre dayamaktan başka sermayesi olmayanların akıbeti, yeni bir konjonktürle silinip gitmektir” sözleri ile isim vermeden Yeniden Refah Partisi’ni eleştirdi.

Erdoğan’ın sözleri şöyle:

“Daha önce partimizden ayrılan birileri de denemişti, hatırlıyorsunuz değil mi? Partimizden ayrılıp Altılı Masa’ya misafir oldular. Şu anda parlamentoda bile yerleri yok. Hepsinin sonu hüsran oldu. Güya Anadolu ayağa kalkacaktı kendileri Meclis’e bile giremediler. Milletin nezdinde de kaybettiler. Projeye ortak olunmasına seçimlerde milletin karşısına çıkılmasına itirazımız yok. Sadece memleketin hayrına hiçbir fikir üretemeyenlerin durumuna gönlümüz razı gelmiyor.

Sırf AK Parti husumeti ile Erdoğan husumeti ile AK Parti oylarına gözlerini dikerek siyaset yaptıklarını sananları anlamakta zorlanıyoruz. Eskiler selden gelen suya gider derler. Sırtını sadece konjonktüre dayamaktan başka sermayesi olmayanların akıbeti, yeni bir konjonktürle silinip gitmektir.

Bir davası, bir vizyonu, bir programı olanların durumu farklıdır. Hele bir de bunları destekleyecek projelere ve onları millete anlatabilecek samimi hakikatli bir dile sahipseniz siyasette de gönüllerde de kalıcı olursunuz.

AK Parti kurulduğu günden beri her seçimden birinci çıktı. Konya mücadelemizin de, maruz kaldığımız saldırıların da en yakın şahidi. Konya, AK Parti döküntüleri ile terör örgütü uzantıları için çalışanlara itibar eder mi? Adı her türlü kirli pazarlıklarla anılan partiyi sınırlarından içeri sokar mı? Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com