Erdoğan’dan DEM Parti’ye şantaj: Muhatap alınmak istiyorsanız kendinizi ispatlayın

Erdoğan, "kendilerini meşru muhatap yapma gayretleri beyhudedir" dediği DEM Parti'ye İstanbul uyarısı yaptı: "Muhatap alınmak istiyorsanız kendinizi ispatlayın."

  • ü
  • 25 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan, “kendilerini meşru muhatap yapma gayretleri beyhudedir” diye seslendiği DEM Parti’ye, “Muhatap alınmak istiyorsanız kendinizi ispatlayın” çağrısı yaptı.

Partisinin Tokat mitinginde konuşan Erdoğan, Tokatlılardan İstanbul seçimleri için oy istedi. Erdoğan, “Sizden bir şey isteyeceğim. İstanbul’da Tokat nüfusu yüksek mi? Tüm hemşerilerinizi sizden aramanızı rica ediyorum. İstanbul’a da Tokatlılar ağırlığını koyarak Murat kardeşimizi seçtirecek, CHP zulmünden kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

DEM PARTİ’Yİ TEHDİT: MUHATAP ALINMAK İSİYORSANIZ…

DEM Parti’ye yönelik, suçlamalarda bulunan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Milleti kendine yük görenler kendi partileri içine birliği sağlayamıyorlar. 3-5 belediye fazla almak uğruna DEM ile girdikleri ittifaka kimlerin hoşnut olduğunu görüyorsunuz. DEM denilen yapı partiymiş gibi davranan örgüt aparatı.

Parti genel merkezinden değil İstanbul’daki sapkın yapı ve Kandil’deki terör baronları tarafından yönetilmekte. Biz terör meselesini bitirmek için her yolu denerken bunların çapını gördük. CHP’nin böyle bir parti ile yol yürüme, belediye başkanlığı verme hesabına girmesi anlaşılır değil. İnşallah 31 Mart’tan sonra bu çorak muhalefet anlayışının tasfiyesine şahitlik edecektir.

Biz de Türkiye Yüzyılı inşasını tamladıktan sonra yola devam edeceğiz. Kendilerini meşru yapmak gayretleri beyhudedir. Muhatap alınmak istiyorsanız kendinizi ispatlayın.”

EMEKLİLERE PROMOSYON TESELLİSİ

Konuşmasında emeklilere de seslenen Erdoğan, “Emeklilerin yaşadığının farkındayız. Bir defaya mahsus 5 bin lira ödenmesinden yüzde 50 maaş zammına, banka promosyonuna kadar elimizden geleni yapıyoruz. Kamu bankaları da promosyon için bugün başvuru almaya başladı.” diyerek şöyle konuştu:

“Emeklilerin Ramazan ikramiyesini 2 ila 5 Nisan arasında yatıracağız. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düştüğünü göreceğiz. Çalışanların ve emeklilerin alım gücünü artıracağımıza inanıyoruz. Bütçe imkanlarını genişletmek için hazırlıklarımız var.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com