Bu kez haberi 13 yaşındaki torunundan aldı: ‘Dede gitme’ dedi

Erdoğan, Paris Olimpiyatları'nı hedef aldı: 13 yaşındaki torunum "Dede gitme" dedi. "Niye" dedim, "Orada LGBT gösterisi yapacaklar" dedi. "Tamam kızım gitmiyorum" dedim. Bizim inancımızda insan yaratılmışların en şereflisidir. Paris'te yapılmak istenen insanı hayvanlardan dahi aşağı seviyeye çekme projesidir.

  • ü
  • 30 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da partisi AKP’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan’ın hedefinde 2024 Paris Olimpiyatları açılışı vardı. “Paris’te yapılmak istenen insanı hayvanlardan dahi aşağı seviyeye çekme projesidir” diyen Erdoğan, şu sözleri safetti:

‘ORADA LGBT GÖSTERİSİ YAPACAKLAR’

“Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Macron beni davet etti, ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum “Dede gitme” dedi. Niye dedim, “Orada LGBT gösterisi yapacaklar” dedi. Çıkardı bana Instagram’dan o görüntüleri izletti. “Tamam kızım gitmiyorum” dedim. Bakınız, bizim inancımızda insan yaratılmışların en şereflisidir. Paris’te yapılmak istenen insanı hayvanlardan dahi aşağı seviyeye çekme projesidir.

‘İLK FIRSATTA PAPA’YI ARAYACAĞIM’

İlk fırsatta sayın Papa’yı da bununla ilgili arayacağım. LGBT lobisi daha da pervasız hale gelirken insanlık büyük bir kuşatmayla karşı karşıya bırakılıyor. Karşımızda sadece bir yönelim yok, çocuklarımızı hedef alan faşizan bir dayatma var. Fransa, Fransız sporcuların içerisinde başörtülü olanlar varsa, müsabakalara katılmalarını engellemiştir.

‘SAPKIN AKIMLARLA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ’

Karşımızda sadece bir yönelim yok doğrudan çocuklarımızı hedef alan faşizan bir dayatma var. Aileye insan nesline yönelik çok boyutlu acımasız bir savaş yürütülmektedir. Fransa, Fransız sporcuların içerisinde başörtülü olanlar varsa onların müsabakalara katılmasını engellemiştir. Bu nasıl bir mantık? Cinsiyetsizleştirmek demek insan soyunu bozmak demektir. Bugün dünden daha dikkatliyiz. Sapkın akımlarla ve bunları insanlığın başına bela eden küresel güçlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Cinsiyetsizleştirme projelerini ülkemizde hamiliğini bölücü örgütün siyasi uzantılarının ve CHP’li belediyelerin üstlenmesi ibret vericidir.

KATLİAMA ‘EVET’ DİYEN VEKİLLERE TEBRİK

Sahipsiz hayvanlar kanunu teklifini Meclis Genel Kurulu’nda kabul eden tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum. Başıboş köpek meselesini hükümet yerel yönetimler ve hayvanseverler ele ele vermek suretiyle kısa sürede hal yoluna koyacağız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com