Erdoğan, muhalefet lideri gibi: Ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar

Erdoğan, Kayseri'de Suriyelilere yönelik ırkçı saldırılardan sonra zamlardan da muhalefeti sorumlu tuttu: Ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. Hizmetlerin tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiler.

  • ü
  • 01 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AKP Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda CHP’li belediyeleri hedef aldı.

“Üç aylık dönemde güya özgürlük adına alkol tüketimini teşvik etmek, cinsiyetsizleştirme politikalarına aleni destek vermek, belediye binalarını LGBT paçavralarıyla donatma dışında herhangi bir icraatları olamadı” diyen Erdoğan, Kayseri’de Suriyelilere yönelik ırkçı saldıran sorumlu tuttuğu muhalefeti zamlardan da sorumlu tutu.

‘ASTRONOMİK FİYAT ARTIŞINA GİTTİLER’

“Seçimler bitince muhalefetin vaat yağmurunun da sonuna gelindi. Emekliye, esnafa, gençlere verilen sözlerin tamamı unutuldu. Ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. Hizmetlerin tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiler. Kendi partilileri bile isyan etmeye başladı. Hizmet etmek yerine bugün enerjilerini bahane bulmaya çalışıyorlar.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KİMSENİN HAYAT TARZINA KARIŞMADIK’

Erdoğan; ayrımcılık, ötekileştirme yapmadıklarını da iddia etti:  “Kimsenin hayat tarzına, inancına, tercihlerine karışmadık. El değiştiren belediyelerde eski hastalıklar nüksetmeye başladı. Muhalefet içindeki radikal unsurların da kışkırtmasıyla 28 Şubat dönemini anımsatan uygulamalar yeniden devreye alınmak isteniyor. Buna müsaade edilmemeli.

Ayrımcılık, ötekileştirme nefret diliyle insanları düşmanlaştırmak AK Parti siyasetinde kendine yer bulmamıştır.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com