Erdoğan, Muğla belediyesini hedef aldı: Projelerimizi engellediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni, "Projelerimizi engellediler" diyerek hedef aldı. Erdoğan, "Muğla turizmde geri kalmışsa işte bu zihniyettir. Ve Atatürk'ün arkasına saklanan kifayetsiz temsilcileridir" dedi.

  • ü
  • 03 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi mitinglerine, Aydın Ayaydın’ı büyükşehir belediye başkan adayı gösterdikleri Muğla’da devam etti.

“31 Mart’ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. İkinci asra yakışır yeni kalkınma hamlesinin startını sizlerle sandıkta vereceğiz” ifadelerini kullanan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

‘KENDİMİ FAHRİ MUĞLALI GÖRÜYORUM’

“Bizim gönlümüz Muğla’dan hiç ayrılmadı. Bunun için hamdolsun her hizmette mührümüz var, damgamız var. Fırsat buldukça Marmaris’teki devlet misafirhanesinde dinlenmeye çalışan kardeşiniz olarak kendimi fahri Muğlalı olarak görüyorum. Muğla’daki oy oranlarımız için tüm Muğlalılara teşekkür ediyorum. Bu oy oranları Muğla ile aramızdaki sevgi derinliğini göstermekten çok uzak.

‘YÖRÜKLERİN, TÜRKMENLERİN, KÜRTLERİN HAKKINI SAVUNDUK’

Demokrasi ve kalkınma atılımların meyvesini, ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüterek, insanımızın özgüvenini artırarak aldık. Kimseyi ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızı kucakladık, hizmet ettik. Muğla Yörüklerinin ve Türkmenlerinin mağduriyetlerini iz ortadan kaldırdık. Kürt kardeşlerimizin hakkını biz savunduk.

Muğla hak ettiği yerde değil. En büyük engel ise bu şehri büyükşehir belediyesini yöneten zihniyet. Hiçbir şey üretmeyip Muğla’yı köy görüntüsünde tutanlar projelerimizi engellemek için ellerinden geleni yaptı. Muğla Belediyesi’nin engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar. Bugün turizm ve tarımda Antalya gerisinde kalışmışsa tek sebebi bu zihniyet ve onun temsilcileridir. Ve Atatürk’ün arkasına saklanan kifayetsiz temsilcileridir” dedi.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com