Erdoğan, Kurum için sokakta: Bakanlıktan aldım, belediye başkanı adayı yaptım… Niye?

Yerel seçimlere saatler kala İstanbul'da partisinin adayı Murat Kurum için oy isteyen Erdoğan, "Bakanlıktan aldım, belediye başkanı adayı yaptım... Niye?" diye sordu

  • ü
  • 30 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen Arnavutköy mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul adayı Murat Kurum için Arnavutköy’de vatandaşlardan oy istedi. Erdoğan, Kurum için “Bakanlıktan aldım, belediye başkanı adayı yaptım… Niye? Belediyeciliği en iyi biz biliriz” ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın yaptığı konuşmada vatandaşa, “Bu akşam artık kampanya bitiyor. Yarın oylarımızı kullanacağız. Sandığa gümbür gümbür giderken Arnavutköy’ü gerçek belediyeciliğe, Murat Kurum kardeşime ve Mustafa Candanoğlu’na teslim ediyor muyuz?” diye sordu.

‘İSTANBUL’UN KAYBETMEYE TAKATİ KALMADI’

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu Arnavutköy’ü belli bir seviyeye bu kardeşiniz getirdi. Bu adımları biz attık. Belediyecilik nedir biz biliriz. Şimdi de buraya bir bakan arkadaşımı İstanbul’a büyükşehir belediye başkan adayı olarak gönderdik. İşi bileni göndereceksin dedik. Yarın akşam Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul başka bir güne açılacak. Fatih’in emaneti bu şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.

‘KİMİ İNSAN POLEMİK PEŞİNDE KOŞAR’

Kimi insan iş yapar, kimisi de sadece laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre’ye gider. İstanbul’u sel alır. İstanbul’un belediye başkanı meydanda yok. Kimi insan eser üretir, kimisi de polemik peşinde koşar.

‘ÇİZMELERİYLE ORADAYDI’

Kastamonu’da sel oldu Murat Kurum çizmeleriyle oradaydı, deprem oldu Murat Kurum çizmeleriyle oradaydı. Bunlar neredeydi? Ara da bul. 81 vilayetimizin tamamına mührümüzü vurmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.

(Murat Kurum) Bakanlıktan aldım, belediye başkanı adayı yaptım… Niye? Belediyeciliği en iyi biz biliriz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com