Erdoğan: Kent uzlaşısı diye bir şey uydurdular, kimin eli kimin cebinde belli değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde CHP ve DEM Parti'yi hedef aldı. Erdoğan,"Kent uzlaşısı diye bir şey uydurdular, kimin eli kimin cebinde belli değil"dedi.

  • ü
  • 13 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitingine katıldı.

Burada konuşan Erdoğan, “Kent uzlaşısı diye bir şey uydurdular, kimin eli kimin cebinde belli değil. Belediyeleri, DEM ile beraber yönetilecekler ve DEM’siz yönetilecekler diye ikiye ayırmışlar. Bununla kalmamış, DEM’lilerin kapısında girecekleri ve giremeyecekleri belediyeler diye paylaşmayı ihmal etmemişler. Biri çıkıyor, ‘DEM’lileri kaldırımda görsem yolumu değiştiririm’ diyor, bir başkası çıkıyor, ‘DEM’e oy verenleri belediyeye almam’ diyor. Ötekisi çıkıyor, ‘Size ne oluyor, biz anlaştık, belediyeleri beraberce yöneteceğiz’ diyerek, tutmayın küçük enişteyi edasıyla posta koyuyor. Tüm bu skandallar yaşanırken genel başkanlık koltuğunda oturan şahsı ya kimse takmıyor ya da mikrofonu ele geçiren, kendisine had bildiriyor” dedi.

Erdoğan, son dönemde CHP’liler tarafından yapılan ırkçı saldırılar karşısında Kürt siyasetçileri sessiz kalmakla suçladı.

Daha önceki açıklamalarında merkezi ile yerel yönetim iş birliğine vurgu yapan Erdoğan, oy tercihi sebebiyle vatandaşlara ayrımcılık yapılmayacağını ve vatandaşların hizmetten yoksun bırakılmayacağını söyledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com