Erdoğan: Esed’le yine ailece görüşebiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la geçmişte olduğu gibi 'ailece' görüşmeleri için bir engel olmadığını söyledi. Erdoğan, "Geçmişte nasıl yaptıksa yine yapabiliriz" ifadesini kullandı.

  • ü
  • 28 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Erdoğan ve Esad ailesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Suriye ile yeniden diplomatik ilişkileri kurmamak için bir sebep yok. Geçmişte nasıl yaptıksa yine yapabiliriz” diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Suriye’nin iç işlerine karışmak gibi bir niyetimiz yok. Biliyorsunuz ailece görüşmeye varana kadar sayın Esed’le geçmişte nasıl yaptıksa yeniden yapmamamız için bir sebep yok.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘BAHÇELİ’YLE GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Erdoğan, Bahçeli ile yaptıklara görüşmelere ilişkin ise “Uzun bir süredir Devlet Bey’le yaptığımız görüşmeleri ara vermeden devam ettirdik, ettireceğiz. Herhangi bir suistimale fırsat vermeyeceğiz. Devlet Bey’le siyasi gelişmeler neler, ne gibi tedbirler almamız gerek bunların görüşmesini yaptık. MHP ve Adalet ve Kalkınma Partisi olarak atmamız gereken adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com