Erdoğan: Ekonomik göstergeler gayet iyi, söylenenler palavra

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün de hayat pahalılığıyla ve onun bir sonucu olarak sabit gelirli insanlarımızın refah kaybıyla sınanıyoruz. Allah'ın izniyle bunların da üstesinden geleceğiz. Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi" dedi.

  • ü
  • 20 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik göstergelerin gayet iyi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonun düşeceğini söyleyerek emekli ile çalışanlara vaatte bulundu.

31 Mar 2024 yerel seçimleri kampanyasını Isparta’da sürdüren Erdoğan, ekonomik göstergelerin gayet iyi olduğunu iddia ederek, “Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın ha kanmayın”dedi.

Erdoğan, ekonomiyle ilgili şunları söyledi:

“Asrın felaketi bu depremler üzerimizdeki yükü daha da artırdı. Fakat şu anda geldiğimiz noktada yerel yönetim seçimlerine gidiyoruz. Bugün de hayat pahalılığıyla ve onun bir sonucu olarak sabit gelirli insanlarımızın refah kaybıyla sınanıyoruz. Allah’ın izniyle bunların da üstesinden geleceğiz. Uyguladığımız programın sonuçlarını bu yılın ikinci yarısından itibaren görmeye başlayacağız. Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz, istihdamımız, üretimimiz, ihracatımız tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın ha kanmayın.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com