Erdoğan ‘aynı gemideyiz’dedi: ‘Milletlerin hayatında ekonomik sıkıntılar olur…’

Beştepe'de düzenlenen Zafer Bayramı programında konuşan Erdoğan, "Milletlerin hayatında ekonomik sıkıntılar olur, siyasette tansiyon zaman zaman yükselebilir." dedi.

  • ü
  • 31 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Saray'daki etkinliğe katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Milletlerin hayatında ekonomik sıkıntılar olur, siyasette tansiyon zaman zaman yükselebilir. 85 milyonun her konuda aynı fikirde olmasını beklemek gerçekçi değildir. Millet ve devlet olarak sorunların hepsine çözüm buluruz. 85 milyon olarak hepimiz aynı gemideyiz” dedi.

Askeri erkan, devlet erkanı ve yabancı misyon şeflerinin yer aldığı yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı program, Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği ve Jandarma Genel Komutanlığı Bandosunun karşılama konserleriyle başladı.

Erdoğan yaptığı konuşmada, “Ne gelip geçici ekonomik zorlukların ne de bölgemizde çıkan gerilimlerin hiçbiri bize kalıcı zarar veremez. Millet ve devlet olarak bunların hepsine çözüm buluruz” ifadelerini kullandı.

‘İÇ CEPHEMİZİ SAĞLAM TUTALIM’

Erdoğan, şunları söyledi:

“Tek yapmamız gereken iç cephemizi sağlam tutmaktır. Milletlerin hayatında ekonomik sıkıntılar olur, siyasette tansiyon zaman zaman yükselebilir. 85 milyonun her konuda aynı fikirde olmasını beklemek gerçekçi değildir. Ne gelip geçici ekonomik zorlukların ne de bölgemizde çıkan gerilimlerin hiçbiri bize kalıcı zarar veremez.

Millet ve devlet olarak bunların hepsine çözüm buluruz. İç kalemizde bir delik açılırsa bunu toparlamak son derece maliyetli ve meşakkatli olacaktır. Böyle bir durumda hepimiz kaybederiz. 85 milyon olarak hepimiz sıkıntı çekeriz. Milletini seven, memleketini seven hiç kimsenin kaybet-kaybet denklemine fırsat vermeyeceğine inanıyorum. Son günlerde toplumun sinir uçlarıyla oynayan çeşitli kışkırtmalara şahitlik ediyoruz. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Dilinden, kaleminden ve klavyesinden nefret akan 5.kol aparatlarının tuzağına düşmeyeceğiz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com