Erbakan’dan sitem: Gece-gündüz peşimizdelerdi, artık telefonlara çıkmıyorlar

Yeniden Refah lideri Erbakan, AKP’yle ittifak yapmadıkları için iktidar medyasının partisine ambargo uygulandığın ve partilerine miting yapmak için meydan verlmediğini söyledi.

  • ü
  • 26 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidar medyasının kendilerine ambargo uyguladığını söyledi. AKP’yle ittifak yapmadıkları için partisine ambargo uygulandığın ve partilerine miting yapmak için meydan verlmediğini öne süren Erbakan, “Gece-gündüz bizden bahsediyorlar ama TV’lerine çıkaramıyorlar. ‘Kanalımıza çık’ diye davet eden yayın yönetmenleri, gazeteciler şimdi telefonlara çıkmıyor.” ifadelerini kullandı.

‘BELLİ Kİ TALİMAT GİTMİŞ’

Sözcü TV’ye açıklamalar yapan Yeniden Refah lideri Erbakan şunları söyledi:

“İktidar kanalları gece gündüz bizden bahsediyorlar ama bizi çıkaramıyorlar. Buna cesaretleri, izinleri yok. İttifak kararımızı açıklamadan önce sürekli ‘kanalımıza çık’ diye davet eden, yayın yönetmenleri, gazeteciler, televizyonlar şimdi telefonlara çıkmıyorlar. Belli ki talimat gitmiş” ifadelerini kullandı.

‘MİTİNG MEYDANI VERİLMİYOR’

“Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır” diyen Erbakan, partisine miting meydanı verilmediğini, pankartlarının indirilip kesildiğini, seçim otobüsüne silahlı, bürosuna taşlı saldırı olduğunu anlattı.

‘MHP’Y GEÇTİK, SIRADA İYİ PARTİ VAR’

Erbakan, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada ise “MHP’yi geride bıraktık. İYİ Parti’yi de geride bırakıp, inşallah üye sayısı bakımından Türkiye’nin 3. Partisi olarak seçimlere gireceğiz. Böyle giderse seçimden sonra 1 milyon üyeye çok rahat ulaşırız” dedi.

‘URFA TAMAM, TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 20 OY ALACAĞIZ’

Türkiye genelinde yüzde 20’nin üzerinde oy alma hedefinde olduklarını vurgulayan Erbakan, genel seçimde anketler yüzde 1 bile göstermezken yüzde 3 oy aldıklarını hatırlattı. Urfa’yı merkez ilçeleriyle birlikte alacaklarına emin olduklarını belirterek, partisinin adayı Kasım Gülpınar’ın seçimi farkla kazanacağının açıkça görüldüğünü kaydetti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com