Dün Bahçeli’nin elini öptü, bugün istifa etti: MHP’de sürpriz karar

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, dün MHP Genel Merkezi’ne giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti, bugün istifa etti.

  • ü
  • 15 Eylül 2024
  • ü
  • Politika

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi dün ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, bugün sağlık sebeplerini gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Bahçeli ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Demirbaş, açıklamasında “Türk dünyasının bilge lideri, saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek emir, talimat ve hayır dualarını aldım. Allah başımızdan eksik etmesin. Saygıdeğer genel başkanımızın tüm Kocaeli’ye selamları var” ifadelerini kullandı.

Demirbaş, bu paylaşımın üzerinden bir gün geçmeden partisinden istifa ettiğini duyurdu, destek ve anlayış için teşekkür etti.

GEREKÇE SAĞLIK SEBEPERİ

İstifa açıklamasını yine Bahçeli ile çekilen fotoğrafla duyuran Demirbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim yaklaşık 2 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerinden dolayı; bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum.”

SEMİH YALÇIN’DAN AÇIKLAMA

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı birimimizin yetki ve sorumluluk alanı içerisindeki konularla ilgili çalışmalar yapmak, Kocaeli il ve ilçelerinde mahalli yöneticilerimizle, mensuplarımızla görüşerek incelemelerde bulunmak ve kendi il başkanlığında il yönetim kurulu atama listesi oluşturarak birimimize sunmak üzere Tuncay Batı görevlendirilmiştir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com