Dilipak’a göre AKP’nin İstanbul mitingine ‘Gazze gölgesi’ düştü: Araya serpiştirmeyi mi akletmediniz?

Gazeteci Abdurrahmah Dilipak, AKP'nin İstanbul mitingi üzerine Gazze'nin gölgesinini düştüğünü belirterek, "Hadi Gazze pankartı taşıyanları almadınız, kendiniz Mescid-i Aksa, Gazze, Filistin pankartını kendiniz araya serpiştirmeyi de akletmediniz" dedi.

  • ü
  • 24 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, AKP’nin İstanbul mitingine katılımın az olmasını Gazze konusunda izlenen politikaya bağladı. Dilipak, AKP’nin mitinglerinde Gazze ve pankartı taşıyanların gözaltına alınmasını eleştirerek, “Meydandakilerin sayısı , yorgunlukları size bir mesaj vermiyor mu?”dedi.

Erdoğan, İstabul mitinginde kalabalığın az olmasını şu sözleriyle dile getirmişti: ““Şu anda karşımda 650 bin kişi var. Biz bu meydanda 1.5 milyona alıştık. Bugün ise 650 bin. Ama durmuyoruz.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

İktidara yakına gazeteci Dilipak, mitinge katılımın az olmasını Gazze konusunda izlenen politikaya bağladı. “Ak parti istanbul mitingine Gazzenin gölgesi düştü” diyen Dilipak, “Hadi Gazze pankartı taşıyanları almadınız, kendiniz Mescid-i Aksa, Gazze, Filistin pankartını kendiniz araya serpiştirmeyi de akletmediniz. Hadi HABAT ı kınayamıyorsunuz da Siyonizmi, Netanyahuyu kınayan bir kaç pankart olsaydı.” dedi.

Dilipak’in paylaşımı şöyle: “AK parti istanbul mitingine Gazzenin gölgesi düştü. Hadi Gazze pankartı taşıyanları almadınız, kendiniz Mescidi alsa, Gazze, Filistin pankartını kendiniz araya serpiştirmeyi de akletmediniz. Hadi HABAT ı kınayamıyorsunyz da Siyonizmi, Netanyahuyu kınayan bir kaç pankart olsaydı. Meydandakilerin sayısı, yorgunlukları size bir mesaj vermiyor mu? Ah şu AK Parti içindeki FETÖnün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin papatyaları!? Yola çıktıklarınızı bırakıp yolda bulduklarınızla yola devam edince geldiğiniz yer burası. Hatırlatayım toplantılarınızda Gazze pankartı açanlara müdahaleniz, korumaya çalıştığınız değere o gösteriden daha çok zarar veriyor. Geçmiş olsun.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com