DEVA lideri Babacan: Sınır ötesinde askeri güç bulundurmamız doğru

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye'nin sınır ötesinde askeri güç bulundurmasının doğru olduğunu söyledi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan

İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye’nin sınır ötesinde askeri güç bulundurmasının doğru olduğunu söyledi.

Babacan; ekonomi, yerel seçim ve Pençe-Kilit Harekatı’ndaki şehitlere ilişkin konuştu. CHP ile ittifakın artık kolay olmayacağını belirterek 31 Mart’ta kendi adaylarıyla gireceklerini Babacan, Hakurk’taki kalleş saldırıya değindi “Sınır ötesinde askeri güç bulundurmamız doğru” ifadesini kullanarak uzmanlarının detaylar konusunda Meclis’i bilgilendirmeleri gerektiğini kaydetti.

‘SINIR ÖTESİ HAREKAT DOĞRU’

Gelen bir soruya yanıt veren Babacan, kendi Meclis grupları olmadığı için terör bildirisinin kendilerine gelmediğini söyledi. “Parti olarak görüşmedik ama bildiride yanlış görmedim, eksikler gördüm” ifadelerini kullandı. “Sınır ötesinde askeri güç bulundurmamız doğru” diyen Babacan, işin uzmanlarının detaylar konusunda Meclis’e gelerek bilgi vermesi gerektiğini söyledi. “13 yıl iktidarda olmuş, 8 yıl MGK’da oturmuş biri olarak komutanlarının içinin nasıl yandığını biliyorum” ifadelerini kullanan Babacan, siyasi tecrübesi nedeniyle güvenlik bürokrasisinin her şeyi açıklayamamasını anladığını söyledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com