‘DEM Parti hariç’ diyen CHP’li Burcu Köksal, TÜGVA yöneticisini başkan yardımcısı yaptı

CHP'Lİ Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, eski TÜGVA İl Temsilci Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı. Kasapoğlu’nun özgeçmişi karartıldı.

  • ü
  • 09 Mayıs 2024
  • ü
  • Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, eski TÜGVA İl Temsilci Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı. Kasapoğlu’nun özgeçmişinde “Eski TÜGVA yöneticisi olduğu” gizlendi. Burcu Köksal, “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç tüm partilere açık olacak” demişti.

Yerel seçimlerde, Afyon Belediyesi 74 yıl sonra CHP’ye geçti. Seçim süreci boyunca açıklamaları tepki çeken Afyon Belediye Başkanı CHP’li Burcu Köksal, eski TÜGVA İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Birgün’den İsmail Arı’nın bildirdiğine göre; Afyon Belediyesi’nin internet sitesinde Başkan Yardımcısı olarak atandığı belirtilen Kasapoğlu’nun özgeçmişinde “TÜGVA İl Temsilcisi” olarak görev aldığının gizlendiği görüldü.

TÜGVA’LI BAŞKAN GEÇMİŞİNİ GİZLEDİ

Kasapoğlu’nun özgeçmişinde şu ifadeler yer alıyor:

“2009-2015 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde farklı birimlerde görev aldı. 2015 yılından bu yana Afyonkarahisar Belediyesi’nde; Mezarlıklar Birim Sorumlusu, Muhtarlık İşleri Müdürü, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü, İtfaiye Müdürü ve Kültür Sosyal İşler Müdürü olarak çalışmış olup; Hali hazırda Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne de vekaleten bakmaktadır.”

‘DEM PARTİ HARİÇ’ DEMİŞTİ

Burcu Köksal, yerel seçim öncesi düzenlenen bir mitinde, “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç tüm partilere açık olacak” ifadelerini kullanmıştı.

ÖZEL, AFYON’DA KONUŞTU

Öte yandan bugün Afyon’a giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’li belediyelerdeki tepki çeken atamalara ilişkin “Çok önemli bir sınavdayız, bütün gözler üzerimizde dikkatle bizi izliyorlar, o yüzden okyanusları geçip derelerde boğulmayacağız, ufak tefek atama hataları oluyor hepsini geri aldırıyorum. Bizim belediye kaynaklarını partililere aktarma sıramız gelmedi, Atatürk’ün partisinin iktidar olma sırası geldi” şeklinde açıklama yaptı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com