DEM Parti adayı Beştaş’tan Bahçeli hesabı: Yerin ve göğün 7 katı var, bir hafta 7 gün…

DEM Partisi'nin İstabul Büyükşehir Belediyesi adayı Meral Danış Beştaş'ın MHP lideri Bahçeli'nin hesaplarına benzer paylaşımına sosyal medyada ilginç tepkiler geldi. Bir kullanıcı "Bahçeli yazıyor sandım ama bende bloklu' derken bir başkası 'Meral Danış Bahçeli...' ifadesini kullandı.

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Meral Baştaş.

DEM Partisi Erzurum Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş’ın sosyal medyadan Bahçeli’nin matematik hesabına benzeyen paylaşımı tartışma konusu oldu.

Sosyal medyadan Beştaş’ın paylaşımına yorum yazan bir çok kişi “Bahçeli’nin hesaplarına göre daha tutarlı” değerlendirmesinde bulundu.

Beştaş’ın paylaşımı şöyle: “Hesap uzmanı siyasetçiler gibi çarpmadan, toplamadan, bölmeden dümdüz diyoruz:) Yerin ve göğün *7* katı var, bir hafta *7* gün, dünya *7* günde yaşamla doldu. Ve *7* tepe İstanbul için pusuladaki yerimiz *7*. Bu da mı tesadüf! Aldık, kabul ettik *777*🤗”

https://twitter.com/meraldanis/status/1765731838037737704

Bir kullanıcı ‘Bahçeli yazdı sandım da bende bloklu” derken başka kulanıcı ise “Meral Danış Bahçeli…” yorumundu bulundu. Gazeteci Adem Yavuz Arslan, “Bahçeli’nin hesaplarına göre daha tutarlı” ifadesini kullandı. 

 

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com