Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye: Dini kavramları rastgele kullanma, gelir sizi vurur

Ahmet Davutoğlu, kendisini münafık olarak suçlayan Bahçeli'ye "Münafıklık suçlamanıza ise yarın grupta cevap vereceğim. Lütfen dikkatlice dinleyin ve dini kavramları öyle rastgele kullanmayın. Gelir o kavramlar sizi vurur" dedi.

  • ü
  • 23 Ocak 2024
  • ü
  • Politika

Ahmet Davutoğlu (Foto:DEPO)

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Kulp Kaymakamı Burak Akeller’in bir cami imamını dövmesiyle ilgili açıklamasını yarım yamalak anladığını söyledi.

Bahçeli, partisinin grubunda imama şiddet uygulayan Kaymakam Burak Akelleri savunmuştu. Ahmet Davutoğlu için ise, “Mesele sadece bir kaymakam ile imam arasında geçen olay değil. Serok Ahmet, imamın darp yalanını servis etmen, şahsın adına münafıklık alametidir” demişti.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili konuşmasını paylaşan Davutoğlu, “Sayın @dbdevletbahceli, yine söylediklerimi yarım yamalak anlayarak ağır ithamlarda bulunmuşsunuz. İşte aşağıdaki videoda ifadelerimin özeti. Anlatın bakalım neresi yanlışmış? Münafıklık suçlamanıza ise yarın grupta cevap vereceğim. Lütfen dikkatlice dinleyin ve dini kavramları öyle rastgele kullanmayın. Gelir o kavramlar sizi vurur!” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ, KAYMAKAMI SAVUNDU

Kulp Kaymakamı Burak Akeller’in cuma namazı için gittiği camide hutbe metninde sehven atlama yaptığı iddia edilen imamı namazdan sonra darp ettiği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili konuşan Devlet Bahçeli, Akeller için, “Alnından öpüyorum” derken Ahmet Davutoğlu için ise, “Mesele sadece bir kaymakam ile imam arasında geçen olay değil. Serok Ahmet, imamın darp yalanını servis etmen, şahsın adına münafıklık alametidir” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com