Cübbeli Ahmet’ten Özgür Özel’e övgüler: ‘Mahalle’ yere göğe koyamıyor

AKP’nin eski ağır toplarından Bülent Arınç’ın ardından kamuoyunda Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de CHP lideri Özgür Özel’e övgüler yağdırdı.

  • ü
  • 08 Mayıs 2024
  • ü
  • Politika

AKP’lilerin Özgür Özel’e olan ilgisi seçimlerden sonra aniden arttı. AKP’nin ağır toplarından, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç’ın açıklamalarından yükselişe geçen ilgi Cübbeli Ahmet’in övgüsüyle yeni bir aşamaya geldi.

Halk arasında Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut ünlü, “Özgür Özel hapishanede ziyaretime geldi. İlaçlarımı sordu, eczacıyım dedi. Hapishanede bir sorun yaşarsan bana mektup yazabilirsin dedi. TBMM kartını verdi. Kendisiyle bir hukukumuz var, biz de vefasız biri değiliz.” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL’İ ÖVEN ÖVENE…

Katıldığı televizyon programında konuşan Cübbeli Ahmet, cezaevinde bir süre tutuklu bulunduğu sırada kendisini ziyarete gelen isimlerden birinin de Özgür Özel olduğunu söyleyerek görüşme sırasında aralarında geçen diyaloğu paylaştı.

‘BANA MEKTUP YAZABİLİRSİN DEDİ’

Cübbeli Ahmet, “Benim kaç kere hapishanede ziyaretime geldi. İlaçlarımı sordu, eczacıyım dedi. Tabii hukukumuz var. Biz de vefasız biri değiliz. Konuşurken daha terbiyeli konuşmam lazım. Peygamberimizin, Yahudi bir komşusu var. Özgür beye Yahudi dedi demesinler. Yahudi komşusu bile olsa kurban kesildiğinde ilk eti ona gönderirdi. Vefa gelişen hukuka göredir. Bana kartını verdi, bir sorun yaşarsan bana mektup yazabilirsin dedi” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

BÜLENT ARINÇ’LA BAŞLADI

TBMM Başkanı Bülent Arınç’ta geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özgür Özel hakkında övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Özel’in baş sağlığı dilemek için bir yakınının cenazesine geldiğini belirten Arınç “Cenazede Özgür Özel’i gördüm. AK Parti’den bir tane vekil yoktu. Bunu hayatım boyunca unutmam” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com