CHP’ye Bursa’da zafer getiren Bozbey, Ulu Cami’de teravih sonrası tatlı dağıttı

47 yıl sonra CHP'ye Bursa'da zafer kazandıran Mustafa Bozbey, tarihi Ulu Cami'de kılınan teravih namazı sonrası tatlı ikramında bulundu.

  • ü
  • 02 Nisan 2024
  • ü
  • Politika

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mustafa Bozbey, tarihi Ulu Cami’de kılınan teravih namazı sonrası tatlı ikramında bulundu. 47 yıl sonra CHP Bursa’da büyük bir başarı elde eden Bozbey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ulu Camii’de Teravih Namazı çıkışında vatandaşlarımıza tatlı ikramında bulunarak birlikte sevincimizi paylaştık. Herkesin Başkanı olarak tüm Bursa’mıza teşekkür ediyorum. #GülümseyinBursadasınız” dedi.

Yerel seçimlerden zaferle çıkan CHP adayı Mustafa Bözbey, sonuçların açıklanmasından sonra “Artık görev zamanı. Önce çocukları güldüreceğiz” demişti. Bozbey, kendisine oy vermeyenlere de “Her hizmeti eşit ve adil yapacağız. Bize oy vermeyenlerin de hizmetkarıyız bundan sonra” ifadeleriyle seslenmişti.

Hemen işe koyulacaklarını dile getiren Bozbey, “Bursa’nın sorunlarına vakıfız, hepsini biliyoruz. Hepsinin farkındayız. Elbette ki bundan sonra bu kenti sizlerle beraber yöneteceğiz. Biz, sizlerle beraber güçlüyüz. Sizlerle beraber tüm Bursa’yı gülümseteceğiz. İşimiz hemen işe koyulmak ve sizlerin sorunlarını bir bir çözmek” diye konuştu. Bozbey, kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com