CHP’de ikinci ‘Burcu Köksal’ vakası: Ahmet Akın, PKK üzerinden DEM Parti’yi hedef aldı

CHP Afyon adayı Burcu Köksal'ın "Seçilirsem belediyenin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" sözlerinin yankısı sürerken bu kez de Balıkesir adayı Ahmet Akın gündeme geldi. Akın, "PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim" dedi.

  • ü
  • 19 Mart 2024
  • ü
  • Politika

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın büyük yankı uyandıran “Seçilirse DEM Partilileri belediyeye almayacağı” şeklindeki sözlerinin yankıları sürerken, bu kez de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’dan benzer bir çıkış geldi.

İsim vermeden DEM Parti’yi PKK üzerinden hedef alan Akın, “Hain terör örgütü PKK’ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, yaptığı miting sırasında “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” çıkışı yaptı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bu sözler, DEM Parti’de tepkiyle karşılanırken CHP lideri Özgür Özel, “Sürçülisan oldu. Burcu Başkan, ‘Aman başkanım sen düzelt’ dedi” sözleriyle durumu toparlamaya çalıştı. Sözlerinden geri adım atmayan Burcu Köksal ise “Dil sürçmesi değil, sözümün arkasındayım” diyerek gerginliği artırmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com