CHP, yurt dışı örgütlenme çalıştayı düzenliyor

CHP, olası erken seçim için krtik önemde bir toplantıyı bu hafta düzenliyor. 28 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek 'Yurt Dışı Örgütlenme İkinci Yüzyıl Vizyonu Çalıştayı'na Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu da katılacak.

  • ü
  • 27 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 37,7 oy alarak birinci parti olan CHP, 28 Haziran-1 Temmuz arasında İstanbul’da düzenlenecek ‘Yurt Dışı Örgütlenme İkinci Yüzyıl Vizyonu Çalıştayı’na hazırlanıyor.

Genel seçimlerde belirleyici olan yurt dışı seçmenlerin örgütlenme seferberliği çalışmasının ilk adımı olan çalıştaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

OLASI ERKEN SEÇİM….

CHP olası erken seçim için krtik önemde bir toplantıyı bu hafta düzenliyor. CHP, genel seçimlerde belirleyici olan yurt dışı seçmen oylarıyla ilgili başlattığı çalışma kapsamında yurt içindeki örgütlenme seferberliğinin benzerini hedefliyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

CHP, çalıştayda yurt dışı birlik ve temsilcilikleriyle akademisyenleri bir araya getiterek yurt dışındaki Türklerin yaşadığı sorunları ele alacak. CHP Lideri Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu, programın ikinci gününde çalıştay katılımcılarıyla bir araya gelecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com