CHP listesinden milletvekili seçilen 3 isim AKP’ye geçecek iddiası

14 Mayıs Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi listesinden milletvekili seçilen 3 ismin AKP'ye geçeceğini iddia edildi.

  • ü
  • 30 Nisan 2024
  • ü
  • Politika

Gazeteci Sinan Burhan, 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden milletvekili seçilen 3 ismin AKP’ye geçeceğini öne sürdü.

Gökhan Hacır’ın tv100’de yayınlanan Taksim Meydanı programına katılan Burhan, “Özellikle CHP Kütahya milletvekilinin Saadet Partisi grubundan ayrılacağı ifade ediliyor. Özellikle Sayın Nedim Yamalı, İsa Mesih Şahin, Selim Temurci’nin eğer önümüzdeki günlerde bu grup düşerse AK Partisi’ne geçeceklerine dair bir kulis bilgisi bende var.” dedi.

‘2 AY İÇERİSİNDE ÖNEMLİ MİLLETVEKİLLERİ BİZE KATILACAK’

İYİ Parti GİK ve Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Aslan da, “Çok uzun süreçte de değil 2 ay içerisinde önemli milletvekillerinin bize katılacağını göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

‘KENDİMİZE YOL HARİTASI ÇİZMENİN DERDİNDEYİZ’

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş’a konuyla ilgili mesaj gönderen Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsa Mesih Şahin “Seçim sonrası Ak Parti ile herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. Gelecek Partisi olarak; biz şu anda kendi iç istişarelerimizi yapıyoruz. Milletimizin verdiği mesajı doğru okuyarak kendimize doğru bir yol haritası çizmenin derdindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com