CHP lideri Özel, 5 günlük Güneydoğu gezisinden önce Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edecek

CHP lideri Özgür Özel'in, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine yapacağı beş günlük geziden önce Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edeceği öğrenildi.

  • ü
  • 16 Ekim 2024
  • ü
  • Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 21 Ekim pazartesi günü Edirne Cezaevi’nde Demirtaş’ı ziyaret edecek. Özel, 22 akşamı Doğu ve Güneydoğu turunun ilk durağı Diyarbakır’a hareket edecek.

ÖNCE EDİRNE SONRA DİYARBAKIR

Özel’in, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine yapacağı beş günlük geziden önce Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edeceği öğrenildi. Medyascope Diyarbakır Temsilcisi Ferit Aslan‘ın edindiği bilgiye göre CHP lideri, yaklaşık sekiz yıldır Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edecek.

GEREKLİ İZİNLER ALINDI

Cumhuriyet Halk Partisi bu ziyaret için Adalet Bakanlığı ile yazıştı. CHP lideri, Demirtaş’ı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine yapacağı beş günlük geziden önce gidecek.

Demirtaş’ı 17 Ekim Perşembe günü Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ziyaret edecek. DEM Parti’nin Eş Genel Başkanları, 16 Ekim’de Kandıra Cezaevi’nde tutuklu bulunan Figen Yüksekdağ’a gidecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com