CHP ile ekonomi görüşen AKP: Herkes öneri getirebilir, özgüvenliyiz  

AKP sözcüsü Çelik, Mehmet Şimşek ile CHP'li Karatepe'nin görüşmesine ilişkin açıklama yaptı: Öz güvenli bir hükümete sahibiz. Onlar 'Öneri getirdik çok kabul görmedi' diye açıklama yapmışlar. Herkes öneri getirebilir.

  • ü
  • 24 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP’nin Hazine ve Maliyeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe arasında 4 saat 15 dakika süren görüşmeyi yorumladı.

Çelik, “Onlar “Öneri getirdik çok kabul görmedi” diye açıklama yapmışlar. Herkes öneri getirebilir. Ekonomi yönetimimiz ne yaptığını biliyor öngördükleri takvim kusursuz bir şekilde işliyor. Mehmet Bey talep üzerine ekonomi vizyonumuzu paylaşmış oldu” ifadelerini kullandı. AKP MYK’nın ardından açıklama yapan Çelik, şu sözleri sarfetti:

‘MEHMET ŞİMŞEK BEY PAYLAŞMIŞ OLDU’

“Öz güvenli bir hükümete sahibiz. Burada gündeme getirilen konular hükümetin zaten bildiği bakanlığın üzerinde çalıştığı konular. Bir şey gündeme getiriliyor muhalefet tarafından zaten gündemde olup da yapılırsa ‘Biz getirdik de yapıldı’ oluyor. Bugünkü görüşmede Mehmet Şimşek Bey basına verilen konularda hükümet olarak ne yaptığımızı örnekleriyle paylaşmış oldu. Onlar ‘Öneri getirdik çok kabul görmedi’ diye açıklama yapmışlar. Herkes öneri getirebilir. Ekonomi yönetimimiz ne yaptığını biliyor öngördükleri takvim kusursuz bir şekilde işliyor. Mehmet Bey talep üzerine ekonomi vizyonumuzu paylaşmış oldu.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

CUMHUR  İTTİFAKI BİRLİĞİNDE HASSASİYET…

Çelik, ayrıca “Cumhurbaşkanımız önümüzdeki yaz döneminin iyi değerlendirilmesi gerektiği, Cumhur İttifakı siyasetinin vatandaşa ulaştırılmasını ifade ettiler. İttifakın birliği konusunda hassasiyetlerini bir kez daha vurguladılar” diye de ekledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com