CHP-AKP bayramlaşması: ‘Umarım müjdeyi verirsiniz’

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde partiler arası bayramlaşmalar başladı. CHP heyeti, AKP Genel Merkezi'ne bayram ziyaretinde bulundu. CHP'li Yavuzyılmaz asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerektiğini söyleyerek, "Umarım başramda müjdeyi verrisiniz' dedi.

  • ü
  • 17 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz başkanlığındaki heyet, AKP’ye bayram ziyareti yaptı.  ziyaret etti. Ekonomik sorunlar nedeniyle halkın büyük çoğunluğunun bayramı bayram tadında yaşayamadığına dikkati çeken Yavuzyılmaz, şunları söyledi:

“Maalesef vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu, ‘hani eski bayramlar vardı ya’ diye başlayan cümleleri kurmak durumunda kalıyorlar. Dedeler, nineler, ellerini öpmeye gelen küçük çocuklara bir harçlık verebilmek istiyorlar. Ülkemizin içinde bulunduğu derin ekonomik kriz nedeniyle şu anda küçük bir azınlık tatil beldelerine ulaşabiliyor, AVM’leri doldurabiliyor ama büyük çoğunluk maalesef asgari ücretinin düşük seviyesi ve en düşük emekli aylığının geçinebilme sınırının çok altında olması nedeniyle büyük bir sıkıntı içindeler. Bayramları daha güzel yaşayabilmek, çocukların yüzünde tebessüm olması içim mutlaka Türkiye’nin ekonomik sorunlarını çözmesi gerekiyor.”

‘VATANDAŞIMIZIN SESİ OLMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ’

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, konuyu asgari ücrette artış beklentisine getirerek “Söz uçar yazı kalır. Önümüzdeki süreçte asgari ücrette bir iyileştirme yapılması konusunda vatandaşımızın büyük bir beklentisi var. Gerçekten ekonominin iyileştirilmesi dert ediniliyorsa asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerekiyor. İyileştirilmediği takdirde biz de vatandaşımızın sesine ses olmak için sahada olacağız. Güçlü sesimizi duyuracağız. Umarız bu bayramda sizler bu müjdeyi verirsiniz” diye konuştu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

AKP’li Belgin Uygur, “Odak noktamıza aldığımız mefkuereler farklı olabilir. Ama diyalog kanallarımızın açık olması çok önemli. Sizin nezdinizde bütün CHP’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyoruz” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com