Bülent Arınç’tan Emine Şenyaşar’a ziyaret: “Allah yardımcınız olsun, ilgilendim ama…”

Arınç, yanlarından geçtiği sırada Emine Şenyaşar ile DEM Parti Şanlıurfa milletvekili olan oğlu Ferhat Şenyaşar’ın yanına gelerek, "Allah yardımcınız olsun" dedi.

  • ü
  • 27 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

AKP kurucularından, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, TBMM önünde, 2018’de Şenyaşar Katliamı’nda öldürülen eşi ve iki oğlunun katillerinin cezalandırılması için adalet nöbeti tutan Emine Şenyaşar’ı ziyaret etti. Arınç, acılı anneyi “Allah yardımcınız olsun. Bu işler Meclis’te olur mu, olmaz mı bilemem ama davanızı bütün Türkiye biliyor. Ben de bir ara ilgilendim ama netice alamadık.” ifadeleriyle teselli etmeye çalıştı.

ARINÇ NİHAYET DUYDU

Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi’nde 2018 genel seçimleri öncesinde yaşanan Şenyaşar Katliamı’nda eşi Esvet Şenyaşar ile oğulları Adil Şenyaşar ve Celal Şenyaşar öldürülen Emine Şenyaşar, dört gündür TBMM’nin önünde “adalet nöbeti” eylemi yapıyor.

‘ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN’

Mezopotamya Ajansı’nın aktardığına göre; AKP kurucularından ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, yanlarından geçtiği sırada Emine Şenyaşar ile DEM Parti Şanlıurfa milletvekili olan oğlu Ferhat Şenyaşar’ın yanına gelerek şunları söyledi:

“Allah yardımcınız olsun. Bu işler Meclis’te olur mu, olmaz mı bilemem ama davanızı bütün Türkiye biliyor. Ben de bir ara ilgilendim ama netice alamadık.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com