Bekir Bozdağ, Yeniden Refah adayını ihanetle suçladı: ‘DEM Şanlıurfa’da pusuya yattı’

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa adayı Kasım Gürpınar'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ihanetle suçlayan AKP Milletvekili Bekir Bozdağ, DEM Parti ile korkuttu.

  • ü
  • 23 Mart 2024
  • ü
  • Politika

AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Yeniden Refah Partisi (YRP) adayı Kasım Gürpınar’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ihanet etmekle suçlayarak,  “DEM Şanlıurfa’da pusuya yattı” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ile kent uzlaşısı adı altında DEM Parti’nin ittifak yaptığını öne süren Bozdağ,  “Esansında bir yarış yok ama gizli bir yarış söz konusu. (DEM Parti) Onlar biraz su gibi her ağacın altına ulaşıyor. Bir korku vermek istemiyorlar, halkın birleşmesinden korkuyorlar. CHP’den 50 bin oy gelse 300 bin oy yapar. Yeniden Refah AK Parti’den 100 bin oy bölse 400 bin yapar. 150-200 bin oy bölerse çalışmamıza gerek yok hesabını yapıyor.” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN’A İHANETLE SUÇLADI

TGRT’deki canlı yayında Yeniden Refah Partisi adayı Kasım Gürpınar için, “Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’da 4 dönem vekil yaptı. Buradaki her işten mesul. İyiden kötüden. 2 dönem MKYK üyeliği 2 dönem AB üye komisyonluğu başkanlığı ve en son genel başkan başdanışmanlığı tüzüğe aykırı olmasına rağmen Cumhurbaşkanımız fiilen MYK’ya da aldı. Partide verilmeyen bir tek genel başkanlığı koltuğu kaldı.” diyen Bozdağ, şunları söyledi:

“Her makamı Cumhurbaşkanımız parti içinde kendisine verdi. Şimdi bizden adaylık çıkmayınca gidip başka partiden aday oldular. Şimdi bu çok net bir koltuk verirseniz biz sizdeniz ama koltuğu vermezseniz biz verendeniz. Burada ilke yok etik yok nerede 12 yıl size emek vermiş size imkan vermiş fırsat vermiş Cumhurbaşkanımızı bir kalemde siliyorsunuz. Gidip pazarlıklarını yaptılar Yeniden Refah Partisi’ne geçtiler. Bu Erdoğan sevgisi değil bu Erdoğan’a ihanettir. AK Parti’ye Cumhurbaşkanımızı arkadan önden hançerlemektir. Urfalılar bunu böyle görüyor.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com