Bahçeli’den yeni inci: Her ceviz yuvarlaktır ama her yuvarlak ceviz değildir

Siyaset ve Liderlik Okulu’nun Sertifika Töreni’nde konuşan Bahçeli, "Her ceviz yuvarlaktır, ama her yuvarlak ceviz değildir" ifadesini kullandı.

  • ü
  • 06 Ocak 2024
  • ü
  • Politika

Partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu’nun Sertifika Töreni’nde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, güncel konulara değindi. Bahçeli, tevhid bayrağı taşıyan şahsa yumruk atan kişiyi “meczup” olarak niteledi.

Bahçeli, konuşmanının bir bölümünde ise “Her ceviz yuvarlaktır, ama her yuvarlak ceviz değildir” ifadelerini kullandı. Bahçeli’nin cevizli sözü sosyal medyada gündem oldu.

Bahçeli konuşmasının devamında “Herkes insandır fakat her gördüğün insan, insan değildir” şeklinde de konuştu.

HİLAFET BAYRAĞI AÇAN KİŞİYE ‘MECZUP’ DEDİ

MHP lideri, “30 Aralık Cumartesi günü Anıtkabir’de bağıran bir sapığın provokasyonu ile yılın ilk günü Galata’da düzenlenen yürüyüşte ‘Hilafet bayrağı açtığı’ iddiasıyla saldıran meczubun hadisesi tesadüf değildir. Ey cahiller, ey kendini bilmezler, hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Korku tacirliğine soyunanlar, yabancı istihbarat örgütlerinin sızmalarıdır” diye konuştu.

YARGITAY ÜYELERİNİ KUTLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AYM’nin hak ihlali kararının hukuki değeri yok” diyerek, Can Atalay için verilen karara uyulmamasını kararlaştıran Yargıtay üyelerini ‘yürekten kutladığını’ söyledi.

Süper Kupa krizinde ise TFF’nin süreci yönetemediğini söyleyen Bahçeli, “Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de aklı başında soğukkanlı hareket edememiştir.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com