Bahçeli’den ’15 Temmuz’ mesajı: Dipsiz uçurum tekrar kazılıyor

Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde "Sekiz yıl önce Türkiye'nin son anda kurtulduğu dipsiz uçurumun tekrar açılmaya ve kazılmaya çalışıldığını görüyoruz" diyerek muhalefet partilerini hedef aldı.

  • ü
  • 15 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin 8. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda muhalefet partilerini hedef aldı. Bahçeli,  “Dünün altılı masa partileri; bugünün uzaktan kumanda edilen, iradeleri rehin alınan partilerine tam manasıyla dümen kırmışlardır” dedi.

Sinan Ateş davası hakkında konuşan Bahçeli, “Bilhassa FETÖ’nün iç ve dış uzantılarının son günlerde biteviye yaydıkları fitne ve dedikodu salgının kökü Türk yargısının huzurunda ve şaşmaz adalet teraziyle kazınıp atılacaktır. Hak, haysiyet ve hukuk inkârcısı devşirilmiş istismarcıların esasen insan içine çıkacak yüzleri kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ÇOK CİDDİ TEHLİKEDİR’

Bahçeli, şöyle devam etti: “Bu kimliksiz siyasi zihniyetlerin ziyan ve zillet içinde olmaları şöyle dursun, kademe kademe gerçekleşen rota değişiklikleri esasen Türkiye’nin 15 Temmuz sonrası elde ettiği demokratik kazanımların rafa kaldırılmasına yönelik olup çok ciddi tehlikeler içermektedir.

15 Temmuz’un sekizinci yıldönümünde, FETÖ’nün devlet ve toplum hayatına son bir hamleyle nüfuz ederek, bununla birlikte uyuyan hücrelerini günbegün harekete geçirerek bir kumpas döngüsü yaratmak, iç barış ve huzur ortamını bozmak, güvensizlik aşılamak ve milli güvenliğimizde hasar oluşturmak amacıyla fırsat kolladığı, buna çanak tutanların daha görünür hale geldikleri anlaşılmaktadır.”

‘Cumhur İttifakı’ vurgusu yapan Bahçeli, “Cumhur İttifakı FETÖ ve PKK başta olmak üzere her türlü terör örgütüyle amansız mücadelesini sürdürecektir” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com