Altaylı: Özel, Bahçeli’ye karşı çok akıllıca hamle yaptı

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP lideri Özel'in Bahçeli'ye hitaben "Memleketi bu hale getirip, suç ortağını bize doğru itmesin" sözlerini değerlendirdi. Altaylı, CHP'nin aslında güçlü bir komployla karşı karşıya olduğunu ancak doğru hamleyi yaptığını söyledi.

  • ü
  • 14 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik, “Memleketi bu hale getirip, suç ortağını bize doğru itmesin” sözlerini değerlendirdi.

Altaylı, “CHP aslında güçlü bir komplo ile karşı karşıyaydı. MHP’nin AKP lehine kurduğu tezgahı kökünden bozdu” yorumunu yaptı. Altaylı Özel’le ilgili şu ifadeleri kullandı:

‘ORTAKLAR, CHP’YE KARŞI YENİDEN BİRLEŞTİ’

“CHP lideri Özgür Özel ile AKP lideri sık sık görüşüp, meseleleri tartışırken ve siyasette olumlu rüzgarlar eserken her şeyden birdenbire gerildi. MHP lideri “Biz çekilelim AKP ile CHP bundan böyle birlikte yürüsün. Biz yine dışardan desteğimizi veririz” dedi.

CHP liderinin buna yanıtı sert oldu: “Suç ortağını bize doğru itmesin.” Bu cümle üzerine ortalık iyice karıştı ve AKP, MHP’den yana tavır aldı ki tersi beklenemezdi çünkü CHP lideri “suç ortaklığından” söz etmişti ve bu suçlama ortakları CHP’ye karşı yeniden birleştirdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘CHP’YE KARŞI GÜÇLÜ BİR KOMPLO VARDI’

MHP bir yandan AKP ile CHP’nin işbirliğine yol veriyor ama diğer yandan AKP’yi CHP’ye karşı koruyordu. MHP lideri, AKP’nin TBMM’de CHP’ye muhtaç olmadan at oynatmasına imkan sağlayacak ama iktidarın hatalarından kendini vareste tutacaktı. CHP aslında güçlü bir komplo ile karşı karşıyaydı. Özel bu komployu gördü ve doğru hamleyi yaptı.”

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com