Akşener’den CHP lideri Özgür Özel’e: Bıktım, usandım, midem bulanıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Özgür Özel’e verdiği yanıtta, "CHP'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi.

  • ü
  • 01 Mart 2024
  • ü
  • Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özgür Özel’e verdiği yanıtta “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık”  ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özel,  tv100’de yayınlanan Özel Röportaj programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili “İYİ Parti’nin Ahmet Akın’a borcunu ödemesini bekledik, hala bekliyorum” demişti.

Meral Akşener, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Akşener, esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AKŞENER: BIKTIM, USANDIM, MİDEM BULANIYOR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in tv100’de Özel Röportaj programında Balıkesir’de belediye başkan adaylığı konusunda ‘İYİ Parti’den bir jest bekliyoruz’ sözlerinin sorulmasına üzerine Akşener, “Her bir suçu benim üzerime bırakıyor herkes. Ben günahları yiyeyim, hay hay yeter ki siz günahsız kalın. Biz başaramadık. 3 yıl boyunca bir araya toplanıp düzgünce tek bir adayın etrafında toplanıp gidelim dedim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık. Biz o 15 milletvekili arkadaşlarımızı zora düşürecek hiçbir şey yapmadık. Teşekkür ede ede gezdik.” dedi.

HÜSEYİN BAYINDIR’IN ADAYLIĞI

İYİ Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır’ın adaylığının Yüksek Seçim Kurulu tarafından düşürülmesine ilişkin ise Akşener, “Orada söylenecek bir şey yok” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com