Akşener, İliç’i andı: Partililere türkü dinletti, göz yaşı döktü

Erzincan'da yaşanan maden faciasına değinen Akşener, "Var Git Ölüm" şarkısını açtığı esnada gözyaşlarınI tutamadı.

  • ü
  • 14 Şubat 2024
  • ü
  • Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ağladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında, Erzincan’daki maden faciasında yaşananları hatırlattığı esnada gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmasının son bölümünde Erzincan’da yaşanan maden faciasına değinen Akşener, Karacaoğlan’a ait Aytekin Ataş’ın seslendirdiği “Var Git Ölüm” türküsünü açtığı esnada gözyaşlarına hakim olamadı.

HEYELAN, SEL VE GÖZYAŞI

Akşener, “Erzincan’ın İliç ilçesinde heyelan, Antalya’da sel felaketi yaşandı. Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İliç’te hala ulaşılamayan 9 işçimize bir an önce ulaşılmasını diliyorum. İktidarın iflah olmaz rant telaşı göz göre göre insanlarımızın hayatını tehlikeye sokuyor.” dedi.

‘İKİ OTOKRATİK YAPIYA KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ’

İYİ Parti lideri Akşener güncel siyasi konulara da değinerek,  “Türk siyasetinin bugün içerisinde bulunduğu ortamda biz aslında bir değil iki otokratik yapıya karşı mücadele ediyoruz. Üstelik her iki yapının da yöntemleri aynı zihniyetleri artı çıkarları aynı” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener, grup toplantısı öncesi partisinin yerel seçim adaylarını da duyurdu.

Akşener, İYİ Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Nusret Cömert olarak açıkladı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com