AKP’li Şamil Tayyar iki fotoğraf gösterdi, ‘farkı bulun’ dedi: Uzunca yazmaya gerek yok

AKP'li Şamil Tayyar iki fotoğraf paylaşarak, "Maksadı anlatmak için uzunca yazmaya gerek yok sanırım. İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak derdi de buluruz dermanı da" ifadelerini kullandı.

  • ü
  • 02 Nisan 2024
  • ü
  • Politika

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdiği paylaşımda iki fotoğrafa dikkat çekerek, “İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak derdi de buluruz dermanı da” dedi. Tayyar, “Maksadı anlatmak için uzunca yazmaya gerek yok sanırım. İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak derdi de buluruz dermanı da.” ifadelerini kullandı.

AKP’li Tayyar’ın paylaştığı ilk fotoğrafta seçim sürecinde Afyonkarahisar’daki görüntü yer aldı. Fotoğrafta, çakarlı ve lüks bir araçla halkı selamlayan Hüseyin Ceylan Uluçay yer aldı. Büyük tepki çeken fotoğraftan sonra Uluçay, seçimde sandıktan çıkan yüzde 19’luk oy farkıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nı CHP’li Burcu Köksal’a kaptırdı.

İkinci fotoğraf ise yerel seçimler öncesinde tekrar dolaşıma sokulan başka bir fotoğraf oldu. 1994 yılındaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde çekilen bir fotoğraf, Osman Nuri Kabaktepe’nin AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na aday gösterilmesinin ardından da gündeme gelmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bir cumhurbaşkanı, 2 başbakan, 1 bakan, 4 milletvekili ve 3 belediye başkanının çıktığı kamyonette Kabaktepe’nin bulunduğu öne sürülse de bu iddianın gerçeği yansıtmadığı belirtilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com