AKP’li Metiner: Partide değişim tepeden başlamalı

Partisinin yönetimini eleştiren AKP'li Metiner "AK Parti’de de değişim tepeden başlamalı. Tepede değişim olmadan altta yapılacak hiç bir değişim sadre şifa olmaz" ifadesini kullandı.

  • ü
  • 07 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

31 Mart seçimlerinin ardından partisinin başarısızlığına dair köşe yazılarıyla dikkat çeken AKP’li Mehmet Metiner, sosyal medyadan “AK Parti’de de değişim tepeden başlamalı” yorumunu yaptı.

Parti yönetimini eleştiren AKP’li Metiner, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti’de de değişim tepeden başlamalı. Tepede değişim olmadan altta yapılacak hiç bir değişim sadre şifa olmaz. O yüzden genel merkez yönetiminin belirleneceği kongre öncesinde yapılacak alttaki teşkilat değişimleri yeni kırgınlıkların veya savrulmaların önünü açmaktan öte bir sonuç doğurmaz.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KENDİNDEN GAYRISINA KULAĞIN SAĞIRSA ZİYANDASIN’

Aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde yazan Metiner, “Sadece kulağın ağzından çıkanlara açıksa yani kendinden gayrısının dediklerine sağırsa bil ki ziyandasın. Kendinden gayrısının dediklerini dinlemeye değer bulmayan bir kulağın sahibi isen adam değilsin. Sahip olduğun narsisizm seni adamlıktan çıkarmış, farkında değilsin. Başkasını can kulağıyla dinlemeye değer bulmayan bir kibir budalasının adamlıktan zerre nasibi yoktur” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com