AKP’li Hamza Dağ: 2’si milletvekili 17 transfer yapılacak 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yarınki kuruluş yıl dönümü etkinliğinde 2'si vekil, 15'i belediye başkanı olmak üzere 17 siyasetçinin partilerine katılacağını açıkladı.

  • ü
  • 13 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AKP’nin yarın “Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti” temasıyla genel merkezinde düzenleyeceği 23’üncü kuruluş yıl dönümünü etkinliğinde, partiye yeni katılımlar olacağını söyledi.

Dağ, “Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşımızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Sayı olarak artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler var” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

AKP’YE GEÇECEK MİLLETVEKİLLERİ KİM?

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekilleri Ersagun Yücel ve Seyithan İzsiz’in AKP’ye katılacağı iddia edilmiş, yine İYİ Parti’den ayrılan Adana Milletvekili Bilal Bilici’nin de partiye AKP’ye geçme ihtimalinin olduğu ileri sürülmüştü. Gelecek Partisi’nden de Selim Temurci, Nedim Yamalı ve İsa Mesih Şahin’in AKP’ye transfer olacağı iddia edilmişti.

Yeniden Refah Partili Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar ve DEM Parti’den seçilen Mehmet Begit’in AKP’ye geçecekleri belirtilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com