AKP’li Güler en düşük asgari ücreti, 585 bin liralık Rolex saat takan vekille duyurdu

Güler'in en düşük emekli maaşı açıklamasını yaparken yanında 585 bin liralık Rolex saat takan AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yer alması dikkati çekti.

  • ü
  • 16 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, en düşük emekli maaşının 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye çıkarıldığını açıkladı. Güler’in en düşük emekli maaşı açıklamasını yaparken yanında 585 bin liralık Rolex saat takan AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yer alması dikkati çekti.

O VEKİL DE AÇIKLAMA YAPTI

Kendini hukukçu, yazar, aktör  olarak da tanıtan Yenişehirlioğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Grup Başkanımız Abdullah Güler ile; en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ne ilişkin basın açıklamamızı gerçekleştirerek TBMM Başkanlığına sunduk.” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ALIN TERİ’ DEMİŞ VE SİLMİŞTİ

AKP’li Yenişehirlioğlu bir süre önce tartışılan saati ile gündeme gelmiş, “Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim” açıklaması yaptıktan sonra saatinin görüldüğü paylaşımını silmişti.

‘TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Sosyal medya hesabından Rolex’li fotoğrafı tekrar paylaşıp daha önceki paylaşımlarını sildikten sonra Yenişehirlioğlu şunları söylemişti:

“Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com