AKP’li esnaf Altınok’a çıkıştı: Verdiğiniz sözleri tutmadınız, bugün Mansur Yavaş’ı konuşuyoruz

AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok'un esnaflarla gerçekleştirdiği bir toplantıda söz alan ve AKP'li olduğunu belirten kişi, partisine ve Altınok’a tepki gösterdi.

  • ü
  • 11 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Kendini ‘çoban’ ve ‘dağdan inme’ diye tanıtan AKP’li bir esnaf, AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok’a tepki gösterdi. Partisini verdikleri sözü tutmamakla eleştiren esnaf, “”Mansur Yavaş’ın bugün Ankara’da konuşulmasının nedeni sizsiniz” diyen esnaf, “Bugün Ankara’da Mansur Yavaş konuşuluyorsa, bunun sebebi sizsiniz” dedi.

Turgut Altınok’un esnaflarla gerçekleştirdiği bir toplantıda söz alan ve AKP’li olduğunu belirten kişi, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a tepki gösterdi.

‘DAĞDAN İNME DEDİĞİNİZ KİŞİ BENİM’

Daha önce  minibüsçülük, şimdi ise çobanlık yaptığını belirten bir vatandaş, Altınok’a “1 Nisan sabahı hezimete uyanırsınız” diyerek şunları söyledi:

“Benim adım Emin İnce ve buranın en az eğitimli ve kültürsüz kişisiyim. ‘Dağdan inme’ dediğiniz kişi benim. Burada esnafın ihtiyacı olan şey, iş, ekmek ve para. Şimdi burada sizin lehinize sonuç çıkarmamız gerekiyor. Tartışmak değil, tartışmak gerekiyor. Bugün Ankara’da Mansur Yavaş’ın konuşulmasının sebebi AKP’liler, bakanlar, milletvekilleri ve il başkanlarıdır. Hiçbiriniz verdiğiniz sözleri tutmadınız.

‘1 NİSAN SABAHI YENİLGİYLE KARŞILAŞIRSINIZ’

Birçok bakanınız, milletvekiliniz, il başkanınız söz verdi ama hiçbiri bu sözleri tutmadı. Bu yüzden bugün Ankara’da Mansur Yavaş’ı konuşuyoruz. Mekânı sizin lehinize döndürmeniz gerekiyor. Aksi halde 1 Nisan sabahı büyük bir yenilgiyle karşılaşırsınız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com