AKP’li eski vekilden Erdoğan ve Bahçeli’ye: Maskeleri ve eldivenleri çıkararak muhabbet edin

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhur İttifakı'nda semboller, şarkı sözleri üzerinden mesajlar verilmeye başlandığını belirterek, bu stresin daha büyük fay kırıklarına yol açacağını ve ittifakı bitireceğini iddia etti.

  • ü
  • 13 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhur İttifakı’nın ilk döneme göre stresli bir döneme girdiğini belirterek, “Strese yol açan gelişmelerin üstü kapatılırsa ileride daha büyük fay kırılması olur, açığa çıkan enerji ittifakı yıkar, geçer. İki taraf da ittifakı korumak istiyorsa, eldivensiz ve maskesiz yeni bir muhabbet serüveni başlatmalıdır.” dedi.

Tayyar, son dönemde Cumhur İttifakı’nın geleceğine yönelik yapılan paylaşımlar ve semboller üzerinden verilen mesajlara dikkat çekerek, “Vakit geçtikçe sitem dolu ifadeler çoğalıyorsa, şarkı sözleri, yüzük fotoğraflarıyla mesaj veriliyorsa, cumhur ittifakının ilk döneme göre daha stresli olduğunu söyleyebiliriz” değerlendirmesinde bulundu. 

Cumhur İttifakı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin büyük önem verdiğini iddia eden Tayyar, “Bugün iki cepheden art arda yapılan açıklamalar da bu düşünceyi bir kez daha teyit ediyor. İlerisini kimse bilemez ama kısa vadede bir sorun görmüyorum.

‘CUMHUR İTTİFAKI STRESLİ DÖNEME GİRDİ’

Ancak.

Vakit geçtikçe sitem dolu ifadeler çoğalıyorsa, şarkı sözleri, yüzük fotoğraflarıyla mesaj veriliyorsa, Cumhur İttifakı’nın ilk döneme göre daha stresli olduğunu söyleyebiliriz.

Bugünkü gelişmeler vesile olur, cumhur ittifakı bileşenleri biraz nefeslenip geriye dönerek durum muhakemesi ve muhasebesi yaparsa, faydalı olur kanaatindeyim.

Belli ki iki tarafın da endişeleri var.

Bu yapılabilirse ittifak ilişkisi daha sağlıklı zeminde yol alır.

Strese yol açan gelişmelerin üstü kapatılırsa ileride daha büyük fay kırılması olur, açığa çıkan enerji ittifakı yıkar, geçer.

İki taraf da ittifakı korumak istiyorsa, eldivensiz ve maskesiz yeni bir muhabbet serüveni başlatmalıdır.

Naçizane…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com