AKP’li Elitaş, Yeniden Refah’ı hedef aldı: Davaya engel çıkaranların yanında durmamalısın

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Yeniden Refah Partisi'ni hedef olarak, "Bize aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlar, bir bakıyoruz başka kapılarda geziyorlar. Sanki görücüye çıkmış gibi. Birileri de bunları kapıyorlar. Sonra onlar, 14- 28 Mayıs'ta da olduğu gibi 'biz Cumhur İttifakı'nın bir paydaşıyız' diyorlar."dedi.

  • ü
  • 09 Mart 2024
  • ü
  • Politika

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Yeniden Refah Partisi'ni hedef aldı.

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Elitaş, son dönemde hedef aldıkları Yeniden Refah’a yönelik eleştirilerini sürdürdü. Elitaş, Yeniden Refah’ı AKP’de adaylık başvuru yapıp aday gösterilmeyenleri aday göstermekle suçladı.

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, çeşitli programlara katılmak üzere Nevşehir’e geldi.

Elitaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP’yi kurduğu günden beri tüm seçimlerde başarı elde ettiğini söyleyerek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden de başarıyla çıkacağını iddia etti.

Salondaki bazı milletvekillerinin isimlerini sayarak sözlerine başlayan Elitaş, “Buradaki bazı milletvekili arkadaşları, şimdiye kadar hiç kimsenin kapısının önünde koymadık. Biz AK Partiliyiz. Biz bu davaya inanmış insanlarız. Milletvekili ben olurum başkası olur ama bu davada ben her zaman varım’ dediler. Bazen duyuyoruz.

Bize aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlar, bir bakıyoruz başka kapılarda geziyorlar. Sanki görücüye çıkmış gibi. Birileri de bunları kapıyorlar. Sonra onlar, 14- 28 Mayıs’ta da olduğu gibi ‘biz Cumhur İttifakı’nın bir paydaşıyız’ diyorlar.

Cumhur İttifakı’nın paydaşı olabilmek için bu davaya engel çıkaranların yanında durmamalısın. ‘Biz Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, bize oy verin, kazanırsak yine AK Parti’ye geçeriz’ diyorlar, yok öyle bir şey” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com