AKP Sözcüsü Çelik: İlk adaylar bu pazar İstanbul’da açıklanacak

Yerel seçim çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu pazar günü yerel seçim adaylarının ilk kısmı açıklanacak, kalan kısmı ise ayın 15'inde duyurulacak" dedi.

  • ü
  • 04 Ocak 2024
  • ü
  • Politika

AKP Sözcüsü Ömer Çelik

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin yerel seçimlerle ilgili aldığı kararları kamuoyu ile paylaştı, “Bu pazar günü yerel seçim adaylarının ilk kısmı açıklanacak, kalan kısmı ise ayın 15’inde duyurulacak” dedi.

Parti genel merkezi girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, büyükşehir adaylarının pazar günü kongrede açıklanacağı bilgisini veren Çelik, yerel seçimler için diğer partilerle iş birliği çalışmalarındaki son durumun sorulması üzerine, şu an görüşmelerin sürdüğünü, sonuçlandığında gerekli açıklamaların yapılacağını bildirdi.

ADAYLAR HALİÇ KONGRE MERKEZİ’NDE AÇIKLANACAK

Sözcü Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: “Birkaç aşamalı yöntem takip ettik adayların belirlenmesiyle ilgili. Teşkilatlarımızda temayül yoklamaları yapıldı. Cumhurbaşkanımız büyükşehirleri ve şehirleri toplayarak değerlendirmeler yaptı. Şimdi kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını bu pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.

‘KALAN ADAYLAR 15 OCAK’TA DUYURULACAK’

Kalan adayları hem seçim beyannamesini açıklayacağız hem de kalan adayları 15 Ocak’ta açıklayacağız. Ankara’da açıklayacağız. İki takvim halinde adaylarımızın açıklamasını gerçekleştirilmiş olacağız. Çalışma devam ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com