AKP adayı Kurum’dan ‘Kanal İstanbul’ çıkışı: Ya arkadaş gündemimizde değil

AKP adayı Murat Kurum: 'İstanbul'un sorunlarını, problemlerini gidermeden Kanal İstanbul'u gündemimize alamayız. Çok net söylüyorum."

  • ü
  • 20 Mart 2024
  • ü
  • Politika

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum, proje üzerinden yapılan eleştirilere isyan etti. Kurum, Kanal İstanbul projesinin gündeminde olmadığını öne sürdü.

KRT’de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Kurum’un açıklamaları şöyle:

“Şu an İstanbul’un gündeminde ne var? İstanbul’un deprem endişesi, İstanbul’un ulaşım çilesi, İstanbul’un sosyal adaletsizliği, İstanbul’un sokaklarındaki huzursuzluk, güvensizlik. Vatandaşımızın taksi problemi. Vatandaşımızın sokak hayvanları problemi. Kadınların, gençlerin geleceğe güvenle bakma endişesi. Şimdi bu endişeleri ortadan kaldırmadan, deprem riski bu kadar önemliyken, ulaşım çilesi bu kadar sıkıntılıyken biz gündemimize Kanal İstanbul’u alamayız. Bakın çok net söylüyorum ve bizim gündemimizde değil. Gündemimizde olmamasına rağmen maalesef Kanal İstanbul siyaseti, kurgusu üzerine sürekli pişirip pişirip önümüze getiriyorlar. Ya arkadaş gündemimizde değil. Ne diyelim başka?

‘ERDOĞAN’IN DA GÜNDEMİNDE DEĞİL’

Milletimiz ne istiyorsa biz hep onu yaptık. Millete rağmen hiçbir iş yaptığımızı gördünüz” mü? Göremezsiniz. Kanal İstanbul konusunda da böyle. Yani biz bu şartları, İstanbul’un sorunlarını, problemlerini gidermeden Kanal İstanbul’u gündemimize alamayız. Çok net söylüyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com