Yerli ve yabancı filmler açık hava perdesinde

Başka Sinema iş birliğiyle hazırlanan film seçkisi ENKA Açık Hava Sineması'nda yerli ve yabancı filmlerle devam ediyor.

  • ü
  • 07 Ağustos 2024
  • ü
  • Kültür

ENKA Açık Hava Sineması, bu hafta yerli ve yabancı yapımları bir araya getiriyor. Başka Sinema iş birliğiyle hazırlanan film seçkisi, 12 Ağustos’ta Barbie, 14 Ağustos’ta Tereddüt Çizgisi, 16 Ağustos’ta Bir Düşüşün Anatomisi (Anatomy of a Fall) sinema severlerle buluşacak.

AÇIK HAVADA FİLM KEYFİ

Sinema gösterimleri 12 Ağustos Pazartesi akşamı Greta Gerwig’in yönettiği, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan yapımlarından biri olan Barbie ile devam ediyor. Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera’nın rol aldığı film, Barbie’nin, arkadaşı Ken ile birlikte gerçek dünyada kimliklerini keşfetmesini konu alıyor. Selman Nacar’ın yönettiği, Dünya prömiyerini Venedik’in Orizzonti bölümünde yapan ve 43. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu ve FIPRESCI ödüllerini kazanan yerli yapım Tereddüt Çizgisi, 14 Ağustos Çarşamba akşamı perdeye yansıyor. Bir cinayet zanlısını savunurken kendisiyle yüzleşmek zorunda kalan bir avukatın hikâyesini konu alan filmde, Tülin Özen, Oğulcan Arman Uslu, Gülçin Kültür Şahin, Vedat Erincin, Erdem Şenocak rol alıyor.

BİLETLER NEREDE?

Seçki kapsamında, dünya prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye alan Bir Düşüşün Anatomisi (Anatomy of a Fall), 16 Ağustos Cuma akşamı izleyiciyle buluşuyor. Bir evliliğin dinamiklerini mercek altına alan bu psikolojik gerilimde Sandra Hüller, Jehnny Beth, Samuel Theis rol alıyor.

Biletler, Biletix ve ENKA Sanat Gişesi’nden temin edilebilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com