Karaçelik yeni filminin prömiyerini New York’ta yaptı

Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği dördüncü, İngilizce çekilen ilk filminin dünya prömiyeri New York’ta 2024 Tribeca Film Festivali’nde yapıldı

  • ü
  • 12 Haziran 2024
  • ü
  • Kültür

Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği dördüncü, İngilizce çekilen ilk filmi The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write About A Serial Killer‘ın (Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikâyesi) dünya prömiyeri New York’ta yapıldı. İlk gösterim, filmin çekimlerinin de yapıldığı kentte düzenlenen 2024 Tribeca Film Festivali’nde gerçekleşti.

FİLMİN TAMAMI YURT DIŞINDA ÇEKİLDİ

Sanat Okur’un aktardığına göre; kara komedi türündeki filmin prömiyerine, Karaçelik’in yanı sıra dünyaca ünlü başrol oyuncuları Steve Buscemi, Britt Lower ve John Magaro’nun da katıldı. Sundance Film Festivali 2018’de Kelebekler filmiyle Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü kazanarak bu alanda bir ilke imza atan Tolga Karaçelik, İngilizce kaleme aldığı ve dünya çapındaki ödüllü oyuncularla, tamamı yurtdışında çekilen yeni filmiyle kariyerinde önemlibir adım attı.

FİLMİN KONUSU NE?

Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği film, bir boşanmanın ortasında bocalayan bir yazar ile ona gündüzleri evliliği; geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı seri cinayetlerdeki öldürme yöntemleri için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin tesadüfi ve tuhaf arkadaşlığını konu alıyor. Kara komedi türündeki filmin 22 gün süren çekimleri New York’un farklı noktalarında; post prodüksiyon çalışmaları ise New York, Los Angeles ve İstanbul’da gerçekleşti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write About A Serial Killer‘ın yapımcılığını Sinan Eczacıbaşı, Alihan Yalçındağ ve Scott Aharoni tarafından kurulan Curious Gremlin ve Wren Arthur ile Steve Buscemi’nin Olive Productions şirketleriyle birlikte Tolga Karaçelik ve Alex Peace Power üstleniyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com