“Tereddüt Çizgisi” izleyici ile buluşuyor

Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’nde yapan Selman Nacar imzalı “Tereddüt Çizgisi” Türkiye izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

  • ü
  • 16 Nisan 2024
  • ü
  • Kültür

Selman Nacar’ın yazıp yönettiği ikinci uzun metraj filmi Tereddüt Çizgisi, Türkiye seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’nde yapan film Başka Sinema dağıtımıyla Türkiye’de vizyona giriyor. 3 Mayıs’ta beyaz perdede yerini alacak olan Tereddüt Çizgisi, Türkiye prömiyerini 43. İstanbul Film Festivali kapsamında 27 Nisan Cumartesi 21.30’da, film ekibinin katılımıyla, Atlas 1948 Sineması’nda yapacak.

Zürih, Free Zone, Cinemed Brüksel Akdeniz ve Aras Film Festivalleri’nden ödüllerle dönen Tereddüt Çizgisi’nin başrolünde yer alan Tülin Özen’e Oğulcan Arman Uslu, Gülçin Kültür Şahin, Vedat Erincin ve Erdem Şenocak eşlik ediyor.

Masum olduğuna inandığı ve uzun süredir savunduğu bir cinayet zanlısının hüküm duruşması gününde kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalan Avukat Canan’a odaklanan filmin yapımcılığını Diloy Gülün, Selman Nacar ve Burak Çevik üstleniyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Türkiye – İspanya – Romanya – Fransa ortak yapımı olan ve çekimleri 2022’de Uşak’ta gerçekleştirilen filmin dünya haklarını; uluslararası film kategorisinde Oscar adayı olan The Delinquents, Veni Vidi Vici, Kokomo City filmlerini temsil eden Magnolia Pictures International üstleniyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÇOK OKUNANLAR

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com