Sónar Istanbul’un tüm isimleri belli oldu

Elektronik müzik festivali Sónar Istanbul’da yer alacak tüm isimler netleşti.

  • ü
  • 10 Nisan 2024
  • ü
  • Kültür

Elektronik müzik festivali Sónar Istanbul’un bu yıl gerçekleşecek olan 8. edisyonunda yer alacak tüm isimler netleşti.  %100 müzik katkılarıyla Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan festivalin ana sahne programında Adam Beyer, Jan Blomqvist, Henrik Schwarz, Sevdaliza, Marcel Dettman, Overmono, 2ManyDJs b2b Tiga, Ryoji Ikeda, Joy Orbison, Ellen Allien b2b Nene H, Gaia Ekho ve Samet Günal b2b NON yer alıyor.

SÓNAR+D

Sónar Istanbul’un yaratıcılık ve teknoloji platformu olan Sónar+D bu yıl da SonarScreen sahnesinde gerçekleşecek. Yaratıcı zihinlerin bugünü nasıl değiştirdiğini ve geleceği nasıl hayal ettiklerini keşfeden platform, bu yıl yapay zekâ ve teknolojinin insan üzerindeki etkileri, büyük dil modelleriyle nasıl etkileşime girildiğini, bunun dil aracılığıyla nasıl yapıldığı ve istenilen sonuçların nasıl elde edileceğine odaklanıyor.

FESTİVALE ÖZEL PLAYLIST

Zorlu PSM’in blogunda festivale özel bir de playlist yayımlandı. Festivalde yer alacak sanatçıların en sevilen parçalarını bir araya getiren bu playlist, Sónar Istanbul deneyiminizi daha unutulmaz kılmayı hedefliyor.

26-27-28 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan 8. Sónar Istanbul 2024’ün biletlerine Passo üzerinden ulaşılabilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com