Salon İKSV, yeni sezonu açıyor

Salon İKSV, sonbahar sezonunda da alternatif müziğin başarılı isimlerini ve yeni yetenekleri ağırlamaya hazırlanıyor.

  • ü
  • 29 Ağustos 2024
  • ü
  • Kültür

Bon Entendeur @ManuFuque

Yıllardır müzikseverlerin buluşma ve keşif mekânı olan Salon İKSV, sonbahar sezonunda da alternatif müziğin başarılı isimlerini ve yeni yetenekleri ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl izlenecek isimler arasında Fred Armisen, Bon Entendeur, Lana Lubany, OMA, Thomas Azier, Monsieur Minimal ve Derya Yıldırım & Grup Şimşek öne çıkıyor.

KOMEDİ ZAMANI

Salon sahnesi bu yıl farklı müzik türlerinden isimlerin yanı sıra, ilk kez +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nde seyircilerle buluşan ve çok sevilen Komedi Salonu etkinliklerine de evsahipliği yapacak. Salon’un sonbahar sezonu, Saturday Night Live hayranlarının yakından tanıdığı, Emmy adayı Portlandia dizisinin yaratıcılarından, komedyen, yazar, yapımcı ve müzisyen Fred Armisen’in müzikli komedi şovu “Comedy for Musicians but Everyone is Welcome” ile 28 ve 29 Eylül’deki iki gösteri ile yer alacak.

DOLU DOLU SONBAHAR

Salon’un +1 ve Garanti BBVA’nın destekleriyle yıl sonuna kadar ağırlayacağı isimler arasında kökleri Filistin’e uzanan, günümüz avant-pop sahnesinin en ilginç sanatçılarından Lana Lubany; yılın keşfi olmaya aday İngiliz dörtlü OMA; Yunanistan’ın güncel indie-pop öncüsü Monsieur Minimal; elektronik müzikle tutku dolu ilişkisini her notasında hissettiren Hollandalı müzisyen Thomas Azier ve güneşli, hedonist Fransız Rivierası’ndan Bon Entendeur yer alıyor. Bağlamacı ve multi-enstrümantalist Derya Yıldırım’a dünyanın dört bir yanından müzisyenlerin katıldığı saykedelik müzik kolektifi Derya Yıldırım & Grup Şimşek de Salon’un sonbahar programında.

SALON İKSV 2024 EEYLÜL PROGRAMI

Konser Programı

+1 Komedi Salonu Sunar: Fred Armisen’s “Comedy for Musicians but Everyone is Welcome”
28 Eylül Cumartesi 21.00
29 Eylül Pazar 19.00

Garanti BBVA Konserleri: Monsieur Minimal
19 Ekim Cumartesi 21.00

+1 Sunar: Thomas Azier
26 Ekim Cumartesi 21.00

+1 Sunar: Bon Entendeur
1 Kasım Cuma 21.00
2 Kasım Cumartesi 21.00

Lana Lubany

+1 Sunar: Lana Lubany
22 Kasım Cuma 21.00

Derya Yıldırım & Grup Şimşek
23 Kasım Cumartesi 21.00

+1 Sunar: OMA
7 Aralık Cumartesi 21.00

Biletler Lale Kart üyeleri için 28 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’da başlayacak indirimli ön satışların ardından, 29 Ağustos Perşembe günü saat 14.30’da genel satışa açılacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com