Nazan Öncel, Kara Plak ile döndü

Bir süre önce hayatını sadeleştirdiğine dair açıklamasıyla gündeme gelen Nazan Öncel, Kara Plak ile yeniden sevenlerinin karşısına çıktı

  • ü
  • 31 Aralık 2023
  • ü
  • Kültür

Nazan Öncel, yeni albümü Kara Plak ile yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Öncel, albümün ilk klibini söz ve bestesi kendisine ait olan ‘Esme’ şarkısına çekti. 10 şarkınınn yer aldığı albümün ilk klip çalışması için söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi Erman Arda’ya ait ‘Esme’ şarkısı için ise sanatçı yönetmen Ali Necati Kumcuoğlu ile çalıştı.

“Kara Plak” albümünde sırasıyla Esme, Kara Plak, Gurur Çıkmazı, Cihangir’deyim Gel, Aslanım, Amacın Ne, Anne Ben İnsan Oldum, Köprü Altı, İki Aylak, İmdat adlı şarkılar yer alıyor.

‘KİŞİSEL EŞYAMI 110 PARÇAYA İNDİRDİM’

Nazan Öncel, bir süre önce, hayatını sadeleştirdiğine dair açıklamasıyla gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, “7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum, aksine diş fırçası dahil kişisel eşyamı 110 parçaya indirdim. Hafifledikçe rahatladım. Sırada evi 2+1’e indirmek var. Yolun sonunda iki metre yerde yatıyoruz. ‘Ölüm var unutma’ diyorum kendime. Ben de geç uyananlardanım” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com