Kraliçe Camilla, podcast yayınına başlıyor; ilk konuklardan biri Elif Şafak

"Kraliçe'nin Okuma Odası" (The Queen’s Reading Room) isimli podcasti Camilla kendisi sunacak. Program, Kraliçe'nin aynı adı taşıyan online kitap kulübünün podcast için formatlanmış versiyonu olacak.

  • ü
  • 22 Aralık 2023
  • ü
  • Kültür

Birleşik Krallık Kraliçesi Camilla, Ocak 2024 itibarıyla edebiyat üzerine kendi podcastlerini yapmaya başlayacak. Programın ilk konuklarından birinin de yazar Elif Şafak olacağı öğrenildi..

“Kraliçe’nin Okuma Odası” (The Queen’s Reading Room) isimli podcasti Camilla kendisi sunacak. Program, Kraliçe’nin aynı adı taşıyan online kitap kulübünün podcast için formatlanmış versiyonu olacak.

‘EDEBİYATI BİRAZ DAHA SEVMEK…’

T24’ün aktardığına göre; podcast, “Kitapseverler ve edebiyatı biraz daha sevmek; edebiyat kahramanlarından ilham almak isteyenler için bir alan” diye nitelendirildi. 8 bölümden ilki 8 Ocak’ta yayınlanacak.

YAYINA ÜNLÜ YAZARLAR KATILACAK

Podcaste katılacağı doğrulanan yazarlar arasında Dame Joanna Lumley, Sör Ian Rankin, David Baddiel, Elif Shafak ve Susie Dent de bulunuyor.

PANDEMİ ETKİSİ

Camilla, kitap kulübünü ilk olarak 2021’in başında, pandemi kapanmaları döneminde okuduklarını paylaşmak için başlatmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com