Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali sürprizlerle geliyor

Kaş Antik Tiyatro’sunda gerçekleşecek olan 3. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali’nin başvuruları devam ediyor.

  • ü
  • 06 Mart 2024
  • ü
  • Kültür

Gönüllülerden oluşan bir ekip ve Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali 3. edisyonuyla geri dönüyor. 4 – 8 Haziran’da Kaş Antik Tiyatro’sunda gerçekleşecek olan festivale çeşitli mekânlara yayılan panel, atölye, keşif turları ile sürpriz etkinlikler eşlik edecek.

Yarışma kategorileri arasında ulusal, uluslararası ve öğrenci filmleri kategorilerinin yanı sıra su altı filmleri yarışmasının da yer aldığı festival, Kaş ayağının ardından 12-13 Haziran’da İstanbul Kadıköy Sineması’nda, 27 Haziran’da ise İzmir Karaca Sineması’nda yine ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak.

Finalistlerin 7 Nisan’da açıklanacağı festivale, yapımı 2022 ve sonrasına ait olan, uzunluğu 20 dakikayı geçmeyen filmler tür ayrımı gözetmeksizin 10 Mart’a kadar başvurabilir.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Jüri koltuğunda Anna Maria Aslanoğlu, Aslı İnandık, Nisan Dağ, Melikşah Altuntaş ve Zig Dulay’ın oturduğu Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali’nin 2. edisyonunda Esme Madra’nın yazıp yönettiği Fırtına Ulusal Kısa Film Yarışması’nın En İyi Film ödülünü alırken Rebecca O’Neil’ın çektiği Sparks Lampini, Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın kazananı oldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com